Bojler tippek

Összeállítottunk Önnek 4 pontot mely segítséget jelenthet abban, hogy bojlere sokáig jól működjön.

Hasznos tippek bojler használathoz

  1. Ha a villany bojler elromlott, nem fűt, esetleg csepeg, érdemes szerelővel megnézetni mielött újat venne mert általában ezek a hibák javíthatóak, és a szerelés ára csak töredéke egy új bojler készüléknek.
  2. Ne használja vízmelegítőjét maximális(80) celsius fokon. Ilyenkor vízkövesedik a leggyorsabban, az áramfogyasztás pedig sokszorosára nőhet. A legideálissabb a 60 fok ez már elég forró ahhoz hogy hideg vizzel lehessen keverni.
  3. A vízkő képződés sajnos így sem védhető ki teljes mértékben, ezért 2-2.5 évente mindenféleképpen ajánlott (garanciás bojler esetében kötelező) a karbantartás, illetve a vízkőtelenítés.
  4. Semmi sem tart örökké, ez igaz a villanybojlerekre is. Ha eljön a pillanat hogy nem lehet vagy nem gazdaságos a javítás akkor új készülék után kell nézni.
hajdu-bojler-ertekesites

Milyen bojler az amit érdemes választani?

bojler értékesítés, hajdú bojler, új bojler árúsítása Hazánkban döntően KÉT gyártmány van forgalomban: A magyar HAJDU bojler ami kíváló minőséget képvisel és az olasz bojlerek.
Pl: ISEA, ELNETT, ARISTON, KRISTÁL, BRAUEN és még számtalan fantázianévvel ellátott, igen gyenge minőségü készülék amiknek az átlag életkora 4-5 év, bár javítani ez idő alatt sem könnyű, alkatrész hiány miatt.

Ezzel szemben a magyar HAJDU bojler 20-25 évig "vígan" elmegy és az alkatrész ellátás is biztosított.
Érdemesebb a drágább, de jó minőséget választani.

Villanybojler szerelőVillanybojler szerelő

Villanybojler javítás, szerelés

garanciával!
Minden elvégzett munkánkra és felhasznált alkatrészre egységesen 1 év garanciát vállalunk.
Szolgáltatásaim →  bojler javítás, szerelés
→  lyukas bojler javítás
→  vízkőtelenítés
→  anódcsere
→  új villanybojler felszerelés
→  villanybojler csere
→  új bojler értékesítés
Bemutatkozás Több mint 25 éve foglalkozom villany bojlerek javításával, szerelésével. Ez idő alatt minden előfordulható hibával és "megoldhatatlannak tűnő" feladattal találkoztam amiből sokat tanultam, így bátran állíthatom, az Ön bojler készülékét is megbízhatóan, nagy szakmai tapasztalattal rendelkezve javítom meg.

Bojler szervíz, javítás

Kardos Ferenc
Minden nap 8.00 - 20.00-ig hiba bejelentés, telefon:
+36 1 285-4701
+36 30 941-3369

HÉTVÉGI ÉS ÜNNEPI ÜGYELET IS!